Cooltech Define

Cooltech Define

Neinvazivno zmanjšanje maščobnih oblog na večih področjih hkrati

CoolTech Define je neinvazivna, dobro preizkušena in učinkovita terapija, ki z zamrzovanjem maščobe zmanjša maščobne obloge, ki se jih ne morete znebiti zgolj s športno aktivnostjo in zdravo prehrano. Zmanjšanje trdovratne maščobe je sedaj dosegljivo brez kirurških posegov, prednost Cooltech terapije pa je delovanje na večih področjih hkrati, kar omogoča krajše trajanje terapij in prihranek vašega časa.

Trajanje postopka

70 min

Trajanje učinka

Trajno

Število ponovitev

Individualno

Cena

Od 270 EUR

Kaj morate vedeti o postopku?

Terapija Cooltech Define je namenjena predvsem posameznikom z indeksom telesne mase 20-30, ki jim zgolj z zdravim življenjskim slogom ni uspelo odpraviti maščobnih oblog na določenih področjih telesa. Terapija je namenjena oblikovanju telesa in ni nadomestek za zdravo hujšanje.

 

Terapije ne izvajamo:

 • med nosečnostjo in dojenjem;
 • ob preobčutljivosti na mraz in alergiji na mraz;
 • pri zdravstvenih težavah s kožo (dermatitis, ekcem, luskavica itd.);
 • če so na področju delovanja rane, vnetje;
 • če imate srčni spodbujevalnik;
 • v primeru nezadovoljivega splošnega zdravstvenega stanja.

Kriolipoliza je preizkušen, varen in učinkovit postopek, ki z zamrzovanjem trajno zmanjša nakopičenja neželenih maščobnih oblog, ki se jih morda že leta neuspešno poskušate znebiti. Maščobne celice so na mraz občutljive bolj kot druge celice, zato jih lahko z izpostavljenostjo nizkim temperaturam varno odstranimo, ne da bi ob tem poškodovali okoliška tkiva in kožo. Odstranjene celice se ne obnovijo več, zato je rezultat ob vzdrževanju primernega kaloričnega vnosa, trajen

 

Prednost terapije Cooltech Define pred drugimi terapijami, ki za svoje delovanje izkoriščajo krioterapijo, je tudi inovacija, ki prihrani vaš čas. Cooltech lahko apliciramo na več področij telesa hkrati, kar pomeni krajše trajanje terapij.

 

Njegova prednost je tudi širok nabor različnih nastavkov, ki se optimalno prilegajo vsakemu področju delovanja.

 

Postopek je praktično neboleč. Nekateri v prvih 10 minutah vakuum in začetno ohlajanje občutijo kot rahlo do zmerno neprijetno, ti občutki pa po nekaj minutah izginejo. Anestezija ali protibolečinska zdravila za terapijo niso potrebna. 

Na terapijo pridite s čisto kožo, nanjo ne nanašajte krem, olj ali losjonov. Koža mora biti suha in brez dišav. V kolikor ste nagnjeni k nastanku pudplutb in vam zdravstveno stanje to dopušča, se pred terapijo izogibajte zdravilom, ki zavirajo strjevanje krvi (Aspirin, Pradaksa, Plavix,…) in prehranskih dodatkov (omega-3, vitamin E, ginko biloba…). Na terapijo pridite v ohlapnih in udobnih oblačilih. Priporočamo, da pred terapijo zaužijete obrok hrane in spijete dovolj tekočine. Nekaj dni pred terapijo se izogibajte soncu, saj terapije na opečeni koži ni možno varno izvajati.

 1. Pričnemo z označevanjem področja, kjer se bo izvajala kriolipoliza, ter izberemo ustrezne nastavke Cooltech Define aparata.
 2. Na področje delovanja namestimo posebno gelsko blazinico, ki kožo ščiti pred nizkimi temperaturami.
 3. Cooltech Define deluje s posebnimi hladilnimi nastavki, ki so prilagojeni posameznemu področju telesa. Nastavek se na kožo pritrdi s pomočjo vakuuma. 
 4. Nastavek se postopoma ohladi na optimalno delovno temperaturo -10 C. Neprijeten občutek, ki je posledica hlajenja, je prisoten le v prvih nekaj minutah delovanja.
 5. Ob koncu postopka se na področju delovanja izvede masaža s posebnim masažnim nastavkom.
 6. Po opravljeni terapiji lahko nadaljujete z vsakodnevno rutino.

 

Trajno, učinkovito in varno odstranite trdovratne maščobne obloge s terapijo Cooltech Define.

Dodatna pogosta vprašanja

Za dosego želenih rezultatov so običajno potrebne 1-3 ponovitve v razmaku 6-8 tednov. Število ponovitev je odvisno od vaših ciljev, količine maščobe in odziva vašega telesa.

Prvi rezultati so vidni že 15 dni po postopku, končni rezultat pa je viden po 3-4 mesecih.

Med in po terapiji se lahko pojavijo bolečina, manjše podplutbe in rdečica ali kraste, ki izginejo v nekaj dneh po terapiji. V nekaterih primerih so oteklina, rdečina in podplutba lahko vidni nekaj tednov. O stranskih učinkih, ki so redkejši, se boste pred terapijo pogovorili s terapevtko. 

Optimalen rezultat je viden po 3-4 mesecih. Ker se odstranjene maščobne celice več ne obnovijo, je rezultat ob usteznem vnosu kalorij trajen

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?