VelaShape III

VelaShape III

Neinvazivno oblikovanje telesa in zmanjšanje celulita

VelaShape III je prvi in vodilni sistem na svetu s certifikatom FDA, ki omogoča neinvazivno rešitev za oblikovanje telesa. Tehnologija VelaShape III združuje delovanje večih tehnologij; infrardeče svetlobe, bipolarne radiofrekvence in vakuuma ter masažnih valjčkov. Kombinacija vseh omogoča izjemno širok spekter delovanja. Terapija je namenjena vsem, ki jih motijo celulit, slab tonus kože in maščobne blazinice. Rezultat je zmanjšanje videza pomarančne kože, izboljšanje tonusa kože in zmanjšanje obsega telesa.

Trajanje postopka

60 - 150 minut (odvisno od predela)

Trajanje učinka

6 mesecev

Število ponovitev

3 - 6 terapij

Cena

250 - 550 €

Kaj morate vedeti o postopku?

Terapija ni namenjena hujšanju. VelaShape s kombinacijo različnih tehnologij oblikuje vaše telo, odpravlja celulit in izboljša čvrstost tkiv na področjih, kjer zgolj z dieto in telesno vadbo ne dosežete željenega rezultata. Terapija je učinkovita in varna, izvajamo pa jo na bokih, zadnjici, nogah, trebuhu in nadlahteh. Namenjena je predvsem posameznikom z indeksom telesne mase 20-30. 

Rezultati terapije so:

  • vidno zmanjšanje celulita na zadnjici, bokih in stegnih,
  • zmanjšanje obsega stegen, trebuha in nadlahti,
  • izboljšanje tonusa kože,
  • bolj gladka površina kože,
  • preoblikovanje tretiranega področja. 

Dan pred terapijo vam svetujemo, da opravite piling kože na predelu, kjer se bo izvajala terapija. Na terapijo pridite s čisto kožo, nanjo ne nanašajte krem, olj ali losjonov. Koža mora biti suha in brez dišav.

 

Ker dlačice ovirajo drsenje nastavka med terapijo jih pred terapijo odstranite.

V kolikor vam zdravstveno stanje dopušča se pred terapijo izogibajte zdravilom, ki ovirajo strjevanje krvi (Aspirin, Pradaksa, Plavix,…).

Ker dlačice ovirajo drsenje nastavka med terapijo jih pred terapijo odstranite.

V kolikor vam zdravstveno stanje dopušča se pred terapijo izogibajte zdravilom, ki ovirajo strjevanje krvi (Aspirin, Pradaksa, Plavix,…).

Terapija je praktično neboleča. Medtem ko udobno ležite na postelji izkušena terapevtka na tretiranem področju deluje z napravo VelaShape III. Večina pacientov postopek opiše kot udobno toplo masažo globljih tkiv in kože. Pri terapiji terapevtka izbere enega izmed dveh VelaShape nastavkov – odvisno od tretiranega področja.

Poslovite se od pomarančne kože.

Dodatna pogosta vprašanja

VelaShape III je vodilna terapija za neinvazivno odpravljanje celulita, zmanjšanje obsega telesa in izboljšanje čvrstosti kože, ki za učinkovito delovanje združuje več tehnologij.

  • Infrardeča svetloba in bipolarna radiofrekvenčna energija: Kombinacija infrardeče svetlobe in bipolarne radiofrekvence segreva maščobne celice in kolagenska vlakna na tretiranem področju. S ciljanim delovanjem zagotavlja učinkovito odpravo maščobnih celic brez poškodbe okoliških tkiv. 
  • Vakuumska tehnologija in mehanska masaža: Z uporabo vakuuma kožo privzdigne, kar omogoča, da z energijo delujemo na najbolj problematičnih tkivih. Mehanska masaža pospeši učinkovit prenos toplotne energije, spodbuja limfno drenažo in pomaga zgladiti površino kože. 

 

Energija s katero delujemo na tkiva povzroči več sprememb:

  • Stimulacija tvorbe kolagena in elastina: Toplota, ki jo ustvarja VelaShape III, spodbuja nastajanje kolagena in elastina, ki sta odgovorna za elastičnost in čvrstost kože. Rezultat ni le le zmanjšanje celulita, temveč tudi čvrstejša in mladostnejša kože.
  • Zmanjšanje maščobnih celic in celulita: Zaradi ciljanega segrevanja tkiv se maščobne celice, ki pripomorejo k videzu pomarančne kože, skrčijo. Zaradi sočasne stimulacije kolagena in elastina je rezultat znatno zmanjšanje vdolbinic na koži in izboljšanje teksture kože.
  • Izboljšanje prekrvavitve: Edinstvena tehnologija sistema VelaShape III spodbuja tudi prekrvavitev tretiranega področja. To pripomore k učinkovitemu odstranjevanju toksinov in zmanjšuje zadrževanje tekočine.

Stranski učinki so redki in začasni. Med in po terapiji se lahko pojavijo bolečina, manjše modrice in rdečica ali kraste, ki minejo v nekaj dneh po terapiji.

Prvi rezultat terapije VelaShape III lahko pričakujete že po prvi terapiji, priporočljive pa so vsaj tri terapije v razmaku 10-14 dni. Vzdrževalne terapije priporočamo na 3 – 6 mesecev. 

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?