Juvederm Volite

Juvederm Volite za intenzivno vlaženje kože

Ko je naša koža v dobrem stanju, se počutimo veliko bolje. Kadar se koža zaradi stresnih dejavnikov, okolja ali celo menopavze poslabša, lahko to močno vpliva na naše razpoloženje. Rešitev za pusto in utrujeno kožo je Juvederm® Volite. Z mikroinjiciranjem hialuronske kisline tik pod površino kože izboljšamo njeno navlaženost in sijaj. Juvederm® Volite spodbuja tudi sintezo kolagena, kar sčasoma izboljša elastičnost in čvrstost kože.

Trajanje postopka

30 minut

Trajanje učinka

6 do 9 mesecev

Število ponovitev

1

Cena

od 320 do 700 €

Kaj morate vedeti o postopku?

Terapija Juvéderm® VOLITE bo za vas prava izbira, če:

  • želite izboljšati splošno kakovost in povrniti sijaj kože,
  • imate drobne gubice,
  • potrebujete vlažilno nego za suho ali hrapavo kožo,
  • ste imeli terapijo z dermalnimi polnili za nadomeščanje izgubljenega volumna, vendar bi radi odpravili tudi drobne gubice, izboljšali splošno kakovost kože ter si zagotovili enakomeren ten.

 

Juvéderm® VOLITE se lahko uporablja na celotnem obrazu, vratu, hrbtišču rok in dekolteju.

Če je iz zdravstvenega vidika varno, priporočamo, da prekinete z uživanjem zdravil, ki redčijo kri (npr. Aspirin), saj povečajo možnost nastanka podplutb. Pred posegom se o tem posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Iz enakega razloga se je priporočljivo izogibati tudi drugim protibolečinskim zdravilom (Naklofen, Nalgesin, Ibuprofen ipd.).

Dva dni pred postopkom odsvetujemo pitje alkohola, uživanje česna, vitaminov C in E ter prehranskih dodatkov kot so Ginseng, Ginko biloba in drugih, ki pospešujejo prekrvavitev ter s tem povečajo verjetnost nastanka oteklin in podplutb.

Volite se injicira enakomerno po celotnem predelu kože, ki ga obravnavamo, v obliki drobnih podkožnih kapljic, ki kožo neprekinjeno vlažijo 6 do 9 mesecev ter izboljšajo njeno elastičnost, čvrstost in splošno kakovost.

Na mestu vboda se lahko pojavijo majhne pike, včasih tudi podplutbe, ki jih, ko se vbodna mesta zacelijo, lahko prekrijete z običajnimi ličili. Zaradi vidnih mest vbodov vam svetujemo, da se na dan terapije z Volite izogibate socialnim obveznostim.

Po terapiji priporočamo, da se:

  • 6 ur ne dotikate obraza in ne nanašate ličil (o ličenju neposredno po postopku se posvetujte z zdravnikom);
  • 2-3 dni ne izpostavljate soncu, se izogibate savni in ekstremno nizkim temperaturam;
  • na dan terapije se izogibate športnim aktivnostim.

Juvederm Volite je revolucionarna terapija, ki pomaga izboljšati splošno kakovost in videz kože.

Dodatna pogosta vprašanja

Po posegu je lahko začasno vidna rahla pordelost, lahko tudi pekoč občutek ali oteklina. Včasih nastane podplutba, ki navadno izgine po nekaj dneh. Vsi neželeni učinki so kratkotrajne narave in jih lahko prekrijemo z običajnim ličenjem.

O ostalih možnih neželenih učinkih, ki so izjemno redki, se boste pogovorili z dr. Suvorov ob pregledu pred aplikacijo.

Razliko v kakovosti kože boste opazili zelo kmalu po terapiji, optimalni rezultati pa so vidni po enem mesecu. Vaša koža bo videti bolj gladka in navlažena.

Rezultati enkratne terapije VOLITE lahko trajajo do devet mesecev. Učinki terapije so skoraj takojšnji in se s spodbujanjem tvorbe telesu lastnega kolagena še izboljšujejo.

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?