Red Carpet piling

Pomladitveni piling s takojšnjim učinkom

Koža s staranjem in izpostavljenostjo škodljivim dejavnikom iz okolja izgublja elastičnost, hidriran videz in mladostno napetost. Z leti koža postaja tanjša, pojavijo se gube in hiperpigmentacije.

Red Carpet piling je terapija, ki pospešuje obnavljanje kože. Terapijo izvajamo z vrhunsko medicinsko kozmetiko ZO® Skin Health, ki je izredno nežna do kože, a vseeno dovolj močna, da zagotovi vidno razliko že po prvem tretmaju.

Po terapiji je koža sijoča, gladka in bolj napeta, zato je priljubljena izbira pred pomembnimi dogodki, ko želite še posebej zasijati.

Trajanje postopka

60 minut

Število ponovitev

Začetno: 5-6x na 7 dni. Vzdrževanje: 1x mesečno.

Trajanje učinka

1 mesec

Cena

od 80 €

Kaj morate vedeti o postopku?

Primerni kandidati so ženske in moški, ki si želijo z neinvazivnim kozmetičnim postopkom izboljšati stanje svoje kože in odpraviti nečistoče, drobne gubice ter neenakomeren ten. Primeren je za vse tipe, tudi za občutljivo in suho kožo. 

Predpriprave niso potrebne. V primeru, da boste na Red Carpet piling prišli naličeni, vam bomo pred terapijo ličila odstranili. 

Red Carpet piling se izvaja s tremi kislinami – glikolno, mlečno in citronsko, ki stimulirajo tvorbo kožnih celic, izboljšajo tonus kože in njeno teksturo. Glikolna kislina je učinkovita v boju proti mastni in aknasti koži, medtem ko citronska kislina koži povrne sijaj. 

 

Terapijo pričnemo s površinskim čiščenjem in analizo kože. Postopek nadaljujemo z mehanskim pilingom, ki se izvede s finimi magnezijevimi kristali.

 

Temu sledi piling s kombinacijo glikolne, mlečne in citronske kisline s katerim spodbudimo obnavljanje kože in ji povrnemo sijaj.

 

Delovanje kislin prekinemo s kislinskim nevtralizatorjem in kožo globinsko nahranimo z masko prilagojeno tipu kože.

 

Terapijo zaključimo z edinstveno kombinacijo treh ZO® Skin Health produkt v, ki poskrbijo, da je koža napeta in zdravega ter sijočega videza.

Takoj po Red Carpet pilingu lahko pričnete z uporabo dekorativne kozmetike. 

 

Vsaj 3 tedne po postopku se je potrebno izogibati soncu, priporočljiva pa je tudi uporaba krem za zaščito pred soncem z visokim SPF.

Okrevanja po Red Carpet terapiji ni. Ravno nasprotno – terapija Red Carpet se priporoča neposredno pred pomembnimi dogodki, saj z njo dosežemo učinek mladostne in napete kože z značilnim “glow-om”.

Red Carpet piling je zelo varen poseg, neželeni učinki pa so izjemno redki. O morebitnih zadržkih se boste lahko pogovorili s terapevtko.

Končni rezultat je viden takoj po terapiji. Svetujemo, da za najboljši učinek opravite vsaj 5-6 Red Carpet pilingov v razmiku dveh tednov. 

Za doseganje vidnejših rezultatov je Red Carpet piling v primerjavi s pilingi, ki so na voljo v prosti prodaji, učinkovitejši. Pilingi v prosti prodaji so blagi in le nežno očistijo zgornjo plast kože.

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?