HydraFacial®

HydraFacial® - Globinsko čiščenje in nega kože

Nečistoče, povečane pore, hiperpigmentacije, površinske gube, akne, in suha koža so najpogostejše nepravilnosti na koži, ki so lahko posledica staranja ali vpliva okoljskih dejavnikov.

HydraFacial® je napredna neinvazivna nega kože, ki za svoje delovanje uporablja patentirano vakuumsko tehnologijo za čiščenje, eksfoliacijo in vlaženje kože. Na površini kože ustvari vakuum, ki pomaga pri prodiranju aktivnih učinkovin v globino kože.  

S terapijo HydraFacial® iz kože učinkovito odstranimo nečistoče, opravimo intenziven piling, kožo navlažimo in jo globinsko nahranimo. Rezultat je sijoč in mladostnejši videz kože.

Trajanje postopka

30-60 minut

Število ponovitev

Začetno: 5-6x na 7 dni. Vzdrževanje: 1x mesečno.

Trajanje učinka

1 mesec

Cena

od 130 €

Kaj morate vedeti o postopku?

Primerni kandidati so osebe, ki: 

  • se soočajo s poškodbami kože zaradi vpliva sonca (hiperpigmentacije, neenakomeren ten kože); 
  • jih motijo drobne in globoke gube na obrazu; 
  • imajo suho kožo; 
  • opažajo zmanjšano elastičnost in napetost kože; 
  • imajo mastno ali aknasto kožo;  
  • imajo zamašene ali razširjene pore. 

Strokovno osebje na kliniki bo ocenilo potrebe vaše kože in vam pripravilo individualen program z različnimi serumi in spodbujevalci (boosterji), ki ciljano delujejo na hiperpigmentacije, površinske gube, povečane pore, akne ter druge nepravilnosti.

Hydrafacial® Platinum terapija se prične s prijetno limfno drenažo, ki aktivira pretok limfe in zmanjša otekanje obraza.

Terapija se nadaljuje z mešanico različnih kislin, ki odstranijo odmrle celice, sebum in odvečne maščobe. Kožo zmehčamo in jo pripravimo na globinsko čiščenje. Globinsko čiščenje se izvede s patentirano tehnologijo, ki omogoča prodiranje aktivnih učinkovin v globino kože in odstranjevanje nečistoč hkrati. Po temeljitem čiščenju kože sledi intenzivna hidratacija.

Postopek se zaključi z LED svetlobno terapijo, ki deluje proti aknam in staranju ter spodbuja tvorbo kolagena.

Na voljo so 3 različne HydraFacial® terapije, ki se razlikujejo glede na faze, ki jih posamezna terapija vključuje. Primerjavo posameznih terapij si lahko ogledate v tabeli.

 

Okrevanja po HydraFacial® terapiji ni. Privoščite si jo lahko že med nekoliko daljšim odmorom tekom dneva, saj se lahko takoj po terapiji naličite in vrnete k vsakodnevnim opravkom. 

 

HydraFacial® priporočamo tudi pred pomembnimi dogodki, saj nudi takojšen učinek sijoče in zdrave kože. 

 

Po HydraFacial® terapiji se priporoča uporaba SPF kreme z visokim zaščitnim faktorjem. 

Koža je takoj po postopku sijoča, navlažena in nahranjena, pore so manjše, tonus izboljšan, ten pa bolj enakomeren.

Dodatna pogosta vprašanja

HydraFacial® velja za izredno varen postopek, ki je primeren za vse tipe kože. Neželenih učinkov praktično ni. V nekaterih primerih se lahko pojavita rahla pordelost in občutljivost kože, ki izzvenita v zelo kratkem času, navadno že do odhoda iz klinike.

Rezultat terapije je viden takoj in se kaže s sijočo ter nahranjeno kožo mladostnejšega videza. Takojšnji učinek traja 5-7 dni, za trajnejši rezultat pa je terapijo potrebno redno ponavljati. 

 

Za ciljano odpravljanje nepravilnosti se na začetku priporoča 5-6 terapij v razmikih 1-2 tednov. V tem času se pričakuje znatno izboljšanje napetosti kože, površinskih gub, nečistoč, zamašenih por in hiperpigmentacij. 

 

Dolgorajne rezultate dosežemo s ponavljanjem terapije na vsakih 4-6 tednov.

Koža je takoj po postopku sijoča, navlažena in nahranjena. Pore so manjše, tonus izboljšan, ten pa bolj enakomeren. Kljub temu, da HydraFacial® slovi kot nega za takojšnje izboljšanje videza kože, lahko z mesečnimi ponovitvami dosežemo učinek, ki traja.  

 

Zaradi takojšnjega učinka »hollywoodskega sijaja«, se mnogi za HydraFacial® odločajo neposredno pred pomembnimi dogodki, praznovanji ali v kombinaciji z drugimi estetskimi posegi, kot sta terapiji z botulin toksinom ali dermalnimi polnili.  

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?