Profhilo

Profhilo za nahranjeno in sijočo kožo

Pri terapiji Profhilo® v kožo injiciramo hialuronsko kislino visoke koncentracije, s katero stimuliramo nastanek novega kolagena in elastina brez dodajanja volumna. Profhilo® vlaži, pomlajuje in napne utrujeno in pusto kožo ter pomaga zgladiti drobne gubice. Terapijo priporočamo vsem, ki si želijo sijočo in globinsko navlaženo kožo.

Trajanje postopka

20 minut

Trajanje učinka

6 mesecev

Število ponovitev

2 v razmaku 4-6 tednov

Cena

350 €

Kaj morate vedeti o postopku?

Profhilo je odlična izbira za posameznike, ki si želijo osvežiti obraz, zmanjšati drobne gubice in zabrisati prve znake staranja obraza, vratu, dekolteja ali hrbtišča rok. Ker je koža po terapiji s Profhilo bolj čvrsta in sijoča, je terapija primerna tudi za vse, ki se soočajo z odvečno kožo in upadlimi tkivi.

Če je iz zdravstvenega vidika varno, priporočamo, da prekinete z uživanjem zdravil, ki redčijo kri (npr. Aspirin), saj povečajo možnost nastanka podplutb. Pred posegom se o tem posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Iz enakega razloga se je priporočljivo izogibati tudi drugim protibolečinskim zdravilom (Naklofen, Nalgesin, Ibuprofen ipd.).

Dva dni pred postopkom odsvetujemo pitje alkohola, uživanje česna, vitaminov C in E ter prehranskih dodatkov kot so Ginseng, Ginko biloba in drugih, ki pospešujejo prekrvavitev ter s tem povečajo verjetnost nastanka oteklin in podplutb.

Pri terapiji Profhilo v kožo injiciramo hialuronsko kislino, ki spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Na videz terapija spominja na aplikacijo dermalnih polnil, vendar v tem primeru hialuronska kislina obrazu ne doda volumna. Profhilo se lahko injicira v kožo obraza, vratu, dekolteja ali hrbtišče rok.

Za najboljše rezultate svetujemo 2 terapiji v razmaku 4–6 tednov. Terapija se obnavlja na 6 mesecev.

Na mestu vboda se lahko pojavijo majhne pike, včasih tudi podplutbe, ki jih, ko se vbodna mesta zacelijo, lahko prekrijete z običajnimi ličili. Zaradi vidnih mest vbodov vam svetujemo, da se na dan terapije s Profhilom izogibate socialnim obveznostim.

Po terapiji priporočamo, da se:

  • 6 ur ne dotikate obraza in ne nanašate ličil (o ličenju neposredno po postopku se posvetujte z zdravnikom);
  • 2-3 dni ne izpostavljate soncu, se izogibate savni in ekstremno nizkim temperaturam;
  • na dan terapije se izogibate športnim aktivnostim.

Revolucionarna obnovitev, osvežitev in pomladitev kože s Profhilom.

Dodatna pogosta vprašanja

Po posegu je lahko začasno vidna rahla pordelost, lahko tudi pekoč občutek ali oteklina. Včasih nastane podplutba, ki navadno izgine po nekaj dneh. Vsi neželeni učinki so kratkotrajne narave in jih lahko prekrijemo z običajnim ličenjem.

O ostalih možnih neželenih učinkih, ki so izjemno redki, se boste pogovorili z zdravnikom ob pregledu pred aplikacijo.

Že po prvem injiciranju opazimo viden učinek po tednu do dveh, mesec dni po drugem injiciranju pa je dosežen optimalni rezultat.

Učinek je reverzibilen in postopoma izgine, zato večina potrebuje ponovitev terapije Profhilo na 6 mesecev. S tem obnovimo učinek pomlajevanja kože, ki se tako vzdržuje v najboljšem stanju še rezultat popolnoma izzveni. Obnavljanje terapij je odvisno od začetnega stanja kože.

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?