InMode BodyFX

InMode BodyFX

Neinvazivno zmanjševanje maščobnih oblog, celulita in učvrstitev kože

Celulit, trdovratne maščobne obloge in ohlapna koža so težave, ki  jih pogosto ne moremo dokončno odpraviti niti s strogim režimom telesne vadbe in prehrane. Ena izmed najbolj priznanih terapij za neinvazivno oblikovanje telesa, ki nam lahko pri tem priskoči na pomoč, je BodyFX. Z napredno tehnologijo, ki združuje radiofrekvenčno energijo, vakuum in toploto lahko učinkovito in ciljano zmanjšamo celulit, nakopičenja odvečne maščobe in izboljšamo čvrstost ter elastičnost kože.

Trajanje postopka

Odvisno od področja

Trajanje učinka

Dolgotrajno

Število ponovitev

6

Cena

150-250 EUR

Kaj morate vedeti o postopku?

Terapija BodyFX bo primerna za vas, če imate lokalizirane maščobne obloge, ki jih ne uspete zmanjšati s telesno vadbo in zdravo prehrano, celulit ali povešeno kožo. Pomembno je opozoriti, da terapija ni namenjena izgubi telesne teže, temveč oblikovanju telesa. 

 

Terapija je izredno učinkovita pri zmanjšanju celulita. Če imate na predelih, kot so stegna ali zadnjica, vdolbine in neenakomerno strukturo kože, lahko s terapijo BodyFX kožo zgladite in učvrstite, posledično pa bo videti bolj napeta in mladostnejša.

 

BodyFX se lahko uporablja na vseh predelih telesa, na katerih so trdovratne maščobne obloge in celulit. Najpogosteje se za odločate za terapijo na področju stegen in zadnjice, trebuhu, bokih, hrbtu, nogah in rokah

BodyFX uporablja kombinacijo radiofrekvenčne energije in vakuuma, ki sta na področju oblikovanja telesa klinično preizkušeni tehnologij z dokazanimi rezultati. Odlikujejo ga varnost, dokazana učinkovitost in odsotnost okrevanja.

 

BodyFX je zaradi dokazane učinkovitosti proti celulitu za to indikacijo odobren tudi s strani Ameriške agencije za hrano in zdravila (FDA). 

 

Terapija poleg odstranjevanja neželenih maščobnih oblog stimulira tudi tvorbo kolagena. Posledica je vidno čvrstejša in bolj elastična koža. 

Na terapijo pridite s čisto kožo, nanjo ne nanašajte krem, olj ali losjonov. Koža mora biti suha in brez dišav. V kolikor ste nagnjeni k nastanku pudplutb in vam zdravstveno stanje to dopušča, se pred terapijo izogibajte zdravilom, ki zavirajo strjevanje krvi (Aspirin, Pradaksa, Plavix,…) in prehranskih dodatkov (omega-3, vitamin E, ginko biloba…). Na terapijo pridite v ohlapnih in udobnih oblačilih. Nekaj dni pred terapijo se izogibajte soncu, saj terapije na opečeni koži ni možno varno izvajati.

BodyFX je neinvaziven postopek, ki ne zahteva okrevanja, zato ga lahko opravite tudi med odmorom v službi. Med terapijo boste na področju delovanja občutili toploto in nežno vlečenje kože, kar je lahko neprijetno, vendar ni boleče. Pacienti občutek toplote opisujejo kot občutek po globoki masaži telesa. V določenih fazah terapije boste ob stopnjevanju uporabljene energije lahko občutili kratkotrajen pekoč občutek.

Učinkovito in varno se znebite celulita, maščobnih oblog in povešene kože.

Dodatna pogosta vprašanja

Rezultati terapije so:

  • izboljšanje videza celulita,
  • zmanjšanje nakopičenj trdovratne maščobe,
  • izbljšana čvrstost in elastičnost kože,
  • bolj gladka koža.

 

Terapija BodyFX je zaradi vgrajenega spremljanja temperature tekom celotne terapije izjemno varna. Po terapiji se lahko vrnete k svoji vsakdanji rutini, saj ne zahteva okrevanja.

Rezultat je ob vzdrževanju ustrezne telesne teže dolgotrajen, v nekaterih primerih pa so potrebne občasne vzdrževalne terapije. 

 

Prvi rezultati so vidni že po prvi terapiji, za optimalne rezultate pa svetujemo 6 terapij. Najhitreje boste opazili izboljšanje videza celulita in zmanjšanje nakopičenj maščobe, izboljšanje čvrstosti in elastični pa bo zaradi tvorbe kolagena najizrazitejše šele po 6 mesecih.

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?