Biostimulatorji kolagena

Odkrijte intenzivno pomlajevanje z biostimulacijo kolagena

Biostimulatorji kolagena, ki so svoj razcvet doživeli v zadnjih letih, so revolucionaren trend na področju estetske medicine in predstavljajo eno najučinkovitejših rešitev za pomlajevanje

Z njimi neposredno naslovimo vzrok izgube kvalitete kože – t.j. izgubo kolagena. Spodbujajo tvorbo kolagena in obnovo kože, s tem pa izboljšajo njeno kakovost, čvrstost in elastičnost, hkrati pa zelo subtilno nadomestijo upad volumna. Rezultat je lifting učinek, ki poskrbi za naravne, vendar dramatične rezultate. Ker gre za lifting z regeneracijo tkiv lahko rezultat dolgoročno ohranjamo brez strahu, da bi videz obraza z leti postal izumetničen.

Komu so biostimulatorji namenjeni?

Preparati so učinkoviti tako za mlajše posameznike, ki želijo preprečiti in upočasniti nastanek starostnih sprememb, kot tudi za starejše, ki si želijo s stimulacijo kolagena ohraniti ali povrniti mladosten videz kože ter upočasniti nadaljnje staranje. 

Ali bodo biostimulatorji nadomestili dermalna polnila?

Ne. Dermalna polnila, skupaj z botoksom, ostajajo temelj neinvazivne anti-aging medicine. Njihov učinek z biostimulatorji kolagena je sinergističen, skupaj pa bodo omogočali učinkovitejše pomlajevanje.

V Urbani Estetiki so na voljo vsi 3 najbolj priznani in priljubljeni biostimulatorji kolagena. Najprimernejšega boste, glede na vaše stanje in želje, izbrali skupaj z zdravnikom na prvem posvetu. 

HArmonyCa

Imate vprašanje ali se želite naročiti na posvet?